Pedicure Praktijk

Quick StepChrista Ploeger

Locomobielstraat 27

9641 MA Veendam


tel: 06-155 596 19

info@pedicurepraktijkquickstep.nl


Kvk nr: 54891787

Welkom. Behandelingen. Tarieven. Nailart. Contact/Route. PEDICURE PRAKTIJK
QUICK STEP RAYBAR PRODUCTIUONS 2012

Risicovoet
Dit is een zeer specifieke aanvullende opleiding voor pedicures die de basisopleiding hebben afgerond en is een onderdeel voor medisch pedicure. De diabetische, reumatische, spastische, oudere en verwaarloosde voet zijn welkom voor een pedicurebehandeling. Vergoeding voor deze behandeling is meestal mogelijk, informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar!


Likdoorns
Een likdoorn bestaat uit een eeltpit en is meestal ontstaan door wrijving en druk. Dit kan behoorlijk pijnlijk zijn doordat de likdoorn drukt op een zenuw of bloedvat. Een behandeling geeft altijd verlichting. En het kan zelfs zijn dat de likdoorn niet meer terugkomt.


Kloven
Deze kunnen ontstaan door een droge huid. Door het eelt zoveel mogelijk te verwijderen kan de huid weer genezen. Een voetencrème gebruiken verkleind de kans op herhaling.


Ingroeiende nagels
Voorkom ingroeiende teennagels door de nagels recht af te knippen en koop goed passende sokken en schoenen. Toch een pijnlijke nagel? Laat de pedicure er wat aan doen, er zijn een aantal oplossingen. En de pijn? Die verdwijnt dan snel.Behandelingen en Adviezen


Sporters
Veel bewegen kan leiden tot extra vorming van eelt en zelfs likdoorns die het plezier en de prestaties beïnvloeden. Training en voeding zijn belangrijk voor sporters maar wanneer zijn uw voeten eens aan de beurt? Wie wil winnen moet onderaan beginnen!


Zweetvoeten
Zweetvoeten ruiken hinderlijk en de huid is vaak verweekt, vooral tussen de tenen, met risico op voetschimmel. De pedicure kan u advies geven over de verzorging en behandeling.


Voetschimmel/zwemmerseczeem/mycose
De voeten zijn vaak rood, jeuken en hebben blaasjes en/of kloofjes tussen de tenen. Dit is erg besmettelijk en daarom is behandelen belangrijk. Laat ook dit probleem door de professionele pedicure behandelen.


Schimmelnagels / kalknagels
Dit wordt vaak veroorzaakt door besmetting van bijvoorbeeld een huidschimmel. De vaak lelijke dikke nagels worden dunner gemaakt zodat er minder druk in de schoenen is.


Nagels lakken en nail art
Mooi gelakte nagels met versieringen van steentjes, stickertjes en stripers. Passend bij kleding of slippers.